Karelhaakman.nl
Home » wat doet Karel

Waarom een medium bezoeken
In ons dagelijks leven komen we altijd situaties tegen die ons uit balans kunnen brengen en dat kunnen zowel positieve als negatieve ervaringen zijn. Normaal gesproken kan een mens dat zelf wel oplossen door even rustig aan te doen, wat meer ontspanning te zoeken, even om jezelf denken, etc. De wijsheid en daardoor ook de antwoorden hebben we allemaal zelf bij ons maar door omstandigheden is het soms lastig om er bij te kunnen komen. Een medium kan dan net het zetje geven wat je nodig hebt op dat moment. Je kijkt als het ware samen even in de spiegel van jouw leven. Dit kan door middel van psychometrie door bijvoorbeeld met foto's, voorwerpen of bloemen te werken. Maar het kan ook zonder want als medium heb je dit in principe niet nodig om energie te 'voelen'. Ook een boodschap van een overledene kan troostend werken en een mooie toevoeging op je leven zijn.

 

Paranormale avond

Karel organiseert regelmatig paranormale bijeenkomsten en zaaldemonstraties in West-Friesland waarbij hij graag uitlegt en demonstreert hoe een en ander werkt. (zie agenda)

Als je van plan bent om een medium te gaan bezoeken voor een privé-consult of er een workshop of cursus wilt gaan volgen maar je weet niet bij wie je moet zijn dan is zo'n paranormale avond (demonstratie) een prima manier om er achter te komen of dit wel het juiste medium voor jou is. Je kunt op deze manier 'anoniem' uitzoeken of je een 'klik' voelt met de persoon die voor de zaal staat. Met andere woorden: is dit de juiste persoon voor een privé consult of om jou te begeleiden tijdens een workshop of training.

 

Spiritueel café

Ontmoetingsplaats om over spiritualiteit en het paranormale te praten in de breedste zin van het woord. In een ongedwongen sfeer gaan we dieper op de zaken in met  'lotgenoten'. Ben je op zoek naar informatie , wil je meer  weten over je eigen gevoeligheid of die van je kinderen of heb je 'gewoon' interesse, dan ben je van harte welkom.

Deze avonden organiseert Karel omdat hij er achter kwam dat er steeds meer mensen behoefte hebben om hierover te praten maar dat je eigenlijk nergens met je vragen terecht kunt zonder een cursus of een workshop te volgen. Dit is een manier om er achter te komen of je dat wel wilt en welke cursus of workshop dan of misschien heb je aan zo'n avond wel genoeg.

 

Privé consult
Wat speelt er op dit moment in je leven, waar liggen je kwaliteiten, wat zijn je valkuilen en leven na dit leven (contact met overledenen) zijn onderwerpen waar we samen naar kunnen kijken.
Tarief: € 50,- voor ca. een uur.

 

Healing
Healing is het stimuleren van de energie door middel van het geven van energie waardoor het zelfhelend vermogen weer actiever mee gaat werken. Het kan een mooie aanvulling zijn op een medische of natuurgeneeskundige behandeling.
Tarief: € 20,- voor ca. 30 minuten.

 

Paranormale avond bij u thuis
Een gezellige en inspirerende avond bij u thuis met foto’s, voorwerpen, bloemen en/of contact met overledenen.
Voor 5 tot 10 personen. Voor meer info kun je contact opnemen via de contactpagina.

Grotere groepen zoals vriendinnenclub, vrouwenvereniging, groep collega's etc. is ook mogelijk.

 

Voor workshops en cursussen zie menubalk

 

Wil je een consult via de mail of telefoon, neem dan contact op via de contactpagina