Karelhaakman.nl
Home » wat doet Karel

Waarom een medium bezoeken
In ons dagelijks leven komen we altijd situaties tegen die ons uit balans kunnen brengen en dat kunnen zowel positieve als negatieve ervaringen zijn. Normaal gesproken kan een mens dat zelf wel oplossen door even rustig aan te doen, wat meer ontspanning te zoeken, even om jezelf denken, etc. De wijsheid en daardoor ook de antwoorden hebben we allemaal zelf bij ons maar door omstandigheden is het soms lastig om er bij te kunnen komen. Een medium kan dan net het zetje geven wat je nodig hebt op dat moment. Je kijkt als het ware samen even in de spiegel van jouw leven. Dit kan door middel van psychometrie door bijvoorbeeld met foto's, voorwerpen of bloemen te werken. Maar het kan ook zonder want als medium heb je dit in principe niet nodig om energie te 'voelen'. Ook een boodschap van een overledene kan troostend werken en een mooie toevoeging op je leven zijn.

 

Paranormale avond

Karel organiseert regelmatig paranormale bijeenkomsten en zaaldemonstraties in West-Friesland waarbij hij graag uitlegt en demonstreert hoe een en ander werkt. (zie agenda)

Als je van plan bent om een medium te gaan bezoeken voor een privé-consult of er een workshop of cursus wilt gaan volgen maar je weet niet bij wie je moet zijn dan is zo'n paranormale avond (demonstratie) een prima manier om er achter te komen of dit wel het juiste medium voor jou is. Je kunt op deze manier 'anoniem' uitzoeken of je een 'klik' voelt met de persoon die voor de zaal staat. Met andere woorden: is dit de juiste persoon voor een privé consult of om jou te begeleiden tijdens een workshop of training.

 

DEMONSTRATIE MEDIUMSCHAP

Tijdens een demonstratie mediumschap zal Karel contact maken met onze dierbare overledenen en aan de hand van karaktereigenschappen, gewoontes, manier van overlijden, werk en hobby's etc. vertellen wij hij bij zich heeft. Overledenen zijn nog precies hetzelfde als toen ze hier bij ons op aarde waren. Ze hebben alleen geen stoffelijk lichaam meer. Het is wel belangrijk dat de dingen die gezegd worden ook herkend worden door de ontvanger, en niet blijft hangen in helder-vaagheden.
Overledenen willen ons heel graag laten weten hoe het met ze is en dat ze nog altijd nauw betrokken zijn bij ons doen en laten. Dat ze slechts op een gedachte afstand zijn. En daarnaast willen ze ons adviezen geven waar wij weer verder mee kunnen als wij dat willen want we hebben natuurlijk allemaal een vrije wil.

Het is de taak van een medium om te bewijzen dat er leven is na dit leven. Een medium vertegenwoordigd een wereld maar is wel zelf verantwoordelijk voor wat hij/zij zegt. In een zaal kan natuurlijk niet alles gezegd worden en dat hoeft ook niet. Respect voor beide werelden is heel belangrijk. Humor en emoties horen bij het leven dus dat zullen de overledenen zeker gebruiken om met ons te communiceren maar wel op gepaste wijze want het is een intelligente wereld.
Voel je welkom om eens een demonstratie bij te wonen

 

Spiritueel café

Ontmoetingsplaats om over spiritualiteit en het paranormale te praten in de breedste zin van het woord. In een ongedwongen sfeer gaan we dieper op de zaken in met  'lotgenoten'. Ben je op zoek naar informatie , wil je meer  weten over je eigen gevoeligheid of die van je kinderen of heb je 'gewoon' interesse, dan ben je van harte welkom.

Deze avonden organiseert Karel omdat hij er achter kwam dat er steeds meer mensen behoefte hebben om hierover te praten maar dat je eigenlijk nergens met je vragen terecht kunt zonder een cursus of een workshop te volgen. Dit is een manier om er achter te komen of je dat wel wilt en welke cursus of workshop dan of misschien heb je aan zo'n avond wel genoeg.

 

Privé consult
Wat speelt er op dit moment in je leven, waar liggen je kwaliteiten, wat zijn je valkuilen en leven na dit leven (contact met overledenen) zijn onderwerpen waar we samen naar kunnen kijken.

Tarief: € 50,- voor ca. een uur.

 

Healing en Trance-Healing
Healing is het stimuleren van de energie door middel van het geven van energie waardoor het zelfhelend vermogen weer actiever mee gaat werken. Het kan een mooie aanvulling zijn op een medische of natuurgeneeskundige behandeling. 

Trance healing is healing waarbij het medium in een veranderde staat van bewustzijn gaat. Een vorm van trance. Hierbij laat het medium zich leiden door de spirituele wereld en geeft deze wereld de gelegenheid om samen te werken.

Tarief: € 20,- voor ca. 30 minuten.

 

Paranormale avond bij u thuis
Een gezellige en inspirerende avond bij u thuis met foto’s, voorwerpen, bloemen en/of contact met overledenen.
Voor 5 tot 10 personen. Voor meer info kun je contact opnemen via de contactpagina.

Grotere groepen zoals vriendinnenclub, vrouwenvereniging, groep collega's etc. is ook mogelijk.

 

Workshops

Een paar maal per jaar organiseert Karel een workshop. Deze zijn gericht op spirituele groei. Als mens of als medium. Hou de agenda in de gaten wanneer er weer een workshop is en met welk doel.

 

Wil je een consult via de mail of telefoon, neem dan contact op via de contactpagina